0800 300 606 info@tiptopwash.hr

Dubinsko pranje namještaja

Što se tiče pranja namještaja, uvijek je veliki izazov kad mislite to učiniti sami. Želite ga dobro oprati, ali bojite se da ga prevlažite da se što prije osuši. Svi znamo da ako se namještaj ne osuši brzo, može imati neugodan miris, a ako se sapun ne opere dobro, može ostaviti teške mrlje. Ljudi su nekad čekali jako sunce i prali namještaj u dvorištima svojih kuća. Ali kad ovisite o vremenu, nikad ne znate što vas čeka, zbog čega je pravi izazov slijediti namještaj u vašem smjeru.

Rezerviraj pranje

Prepustite brigu profesionalcima

Pranje namještaja sada
U današnje vrijeme, u vrijeme najmodernije tehnologije u svim mogućim granama, pranje namještaja više uopće nije problem. Više ne morate čekati da se lijepo vrijeme osuši i spavati kod rođaka ili susjeda dok se vaš namještaj ne osuši. Najvažnije je da osoba nikada neće moći oprati namještaj kao moderna mašina. U vrlo kratkom vremenu dobit ćete savršeno opran namještaj koji će izgledati kao nov, bez straha od potencijalnih neugodnih mirisa i mrlja zbog sporog sušenja.

Pranje namještaja specijaliziranim strojevima
Vaš namještaj, namještaj, krevete, madrace, jastuke, stolice, fotelje, uredski i ugostiteljski namještaj peremo profesionalnim strojevima za vađenje i posebnim alatima te vrhunskim ekološkim i antibakterijskim uvoznim kemikalijama. Imamo terensku službu s velikim iskustvom na terenu, tako da možemo jamčiti maksimalnu kvalitetu za ovu vrstu dubinskog pranja.

Zašto je pranje namještaja toliko važno?
Nakon ovog tretmana vaš namještaj ne samo da će izgledati kao nov, već ćete uživati u zdravom boravku na njemu, nakon uklanjanja grinja, bakterija i raznih nečistoća. Namještaj je vrlo pogodno tlo za mnoge štetnike koje čak ne vidimo golim okom, a može nam stvoriti ozbiljne probleme.

Pranje namještaja za vlasnike kućnih ljubimaca
Vlasnici kućnih ljubimaca koji drže kućne ljubimce u svojim domovima i omogućuju im penjanje na namještaj ili spavanje na krevetu, namještaj moraju češće prati. Dlaka koju kućni ljubimci ostavljaju za sobom, ako je odmah ne očiste, može predstavljati veliki problem kad uđu u namještaj. Tada će vam trebati moćni strojevi za uklanjanje svega nepotrebnog iz kreveta i ostalog namještaja.

Zašto pranje namještaja povjeriti profesionalcima?
U kućnoj režiji bez profesionalnih strojeva i bez potrebnih kemikalija teško ćete postići rezultate. Nažalost, možete samo pokvariti namještaj i nećete moći ukloniti prljavštinu ili štetnike. Sušenje nakon pranja vrlo je važno. Površina se mora vrlo brzo osušiti tako da ne ostanu tragovi koji će u potpunosti pokvariti izgled vašeg namještaja. Visoke temperature i odgovarajuće kemikalije očistit će vaš namještaj od prljavštine i svih bakterija.